El delegat del Govern d'Espanya a Catalunya visita Súria en la seva primera estada oficial a la vila

Última revisió 24-01-2024 19:25
24/01/2024

El delegat del Govern d’Espanya a Catalunya, Carlos Prieto, ha visitat Súria aquest dimecres 24 de gener en la seva primera estada oficial a la vila. El representant del Govern espanyol ha estat rebut per l’alcalde Albert Coberó a la Casa de la Vila i s’ha interessat pels principals projectes de l’actual mandat municipal.

En el transcurs de la recepció a la Casa de la Vila, l’alcalde de Súria ha agraït la visita del delegat del Govern, a qui ha fet partícip dels projectes de la Biblioteca-Centre Cultural, el Servei d’Atenció Assistencial Integral en l’Àmbit Rural (SAIAR) i el parc fotovoltaic del dipòsit salí vell.

El delegat del Govern d’Espanya s’ha mostrat obert a donar suport als projectes de l’actual mandat i ha signat en el Llibre d’Honor. En la visita també hi han participat altres membres de la Corporació Municipal i la surienca Mercè Cardona, assessora del grup del PSC a la Diputació de Barcelona.

Posteriorment, el delegat del Govern i l’alcalde de Súria han encapçalat un recorregut que ha passat per l’espai de Cal Pau com a futura ubicació del SAIAR i l’espai del Califòrnia com a futura ubicació de la Biblioteca-Centre Cultural.

Abans de la recepció a la Casa de la Vila i del recorregut posterior, el delegat del Govern i l’alcalde de Súria han celebrat una reunió de treball. Carlos Prieto ha arribat a Súria procedent de Bagà, on ha fet una altra visita institucional.