El darrer número del butlletí La Torre fa un balanç de l'actual mandat municipal

Última revisió 07-09-2023 18:40
30/03/2023

El darrer número del butlletí La Torre ha estat publicat aquesta setmana amb un balanç de l’actual mandat municipal, destacant les actuacions realitzades per la cohesió social i l’enfortiment dels serveis públics. Un altre dels temes destacats és el record de l’impacte de la covid i la resposta solidària que s’hi va generar.

En l’editorial d’aquest darrer número, l’alcalde Albert Coberó agraeix «la confiança que els veïns i veïnes em dipositeu i m’heu dipositat al llarg d’aquest temps». Segons el batlle surienc, «hem treballat de valent per millorar Súria des d’una vessant social i de millora de l’interès públic», malgrat les dificultats provocades per la pandèmia i l’entorn econòmic.

En relació amb els projectes del SAIAR de la gent gran i de la Biblioteca Pública, l’alcalde de Súria comenta que «tot i els esforços d’entesa i consens, no ha estat possible arribar a un acord que permetés engegar les obres de manera immediata», i caldrà treballar per «no perdre les subvencions ja concedides per a ambdós projectes».

En aquest darrer número del butlletí municipal es publiquen articles dels membres del govern municipal amb valoracions de les actuacions realitzades en les respectives àrees. També s’hi inclouen els articles dels grups municipals i del regidor no adscrit.

  • Enllaç per descarregar el darrer número de La Torre: Enllaç.

Caçalera del butlletí municipal La Torre.
Caçalera del butlletí municipal La Torre.