www.suria.cat/enquesta.

">

El Casal de Joves s'omple en la sessió participativa del Pla Local de Salut de Súria

Última revisió 23-11-2023 13:33
23/11/2023

Prop d’una quarantena de persones van omplir el Casal de Joves el passat dimarts 21 de novembre en una sessió oberta sobre el Pla Local de Salut, que actualment es troba en fase d’elaboració. Durant tot aquest mes de novembre també es pot respondre una enquesta que es pot trobar al CAP Goretti Badia, a les farmàcies de la vila, a L’Esplai o a l’adreça d’internet www.suria.cat/enquesta.

Aquestes accions participatives formen part dels treballs del Pla Local de Salut, que definirà els objectius estratègics i les actuacions concretes per a la millora de la salut i la promoció dels hàbits de vida saludables en els propers anys.

En la sessió de participació es van recollir punts de vista que seran molt útils per definir aquests objectius. El Pla Local de Salut tindrà una vigència de quatre anys.

En l’elaboració del Pla Local de Salut hi participa l’Ajuntament de Súria, l’equip d’atenció primària (EAP) de Súria, l’Agència de Salut Pública de Catalunya i CatSalut, amb el suport de la Diputació de Barcelona i la coordinació de l’assessoria bagenca Amb Salut.

Imatge de la sessió participativa del Pla Local de Salut, celebrada al Casal de Joves.
Imatge de la sessió participativa del Pla Local de Salut, celebrada al Casal de Joves.
Autor: Servei de comunicació de l'Ajuntament de Súria