FESTA DE SANT SEBASTIÀ: Galejada, missa solemne i renovació del Vot de Poble, cercavila, sardanes i teatre

  • 9.45 h. Galejada. A càrrec dels Trabucaires del Tro Gros.
  • 11.00 h. Missa solemne i renovació del Vot de Poble a Sant Sebastià. Acabarà amb el cant dels Goigs de Sant Sebastià, d’Antoni Malats i Gallés. Lloc: Església Parroquial de Sant Cristòfol. La missa serà retransmesa en directe a través del canal de l’Ajuntament a YouTube. Enllaç: www.suria.cat/missa.
  • En acabar la celebració. Cercavila. Amb la participació de grups i entitats locals: Agrupació Sardanista, Cobla Súria, Geganters i Grallers del Poble Vell, Geganters del Gorg de l’Olla, Trabucaires del Tro Gros i Xaranga de l’Escola Municipal de Música. Recorregut: carrers del centre urbà, des del davant de l’Església i amb final a la plaça de Sant Joan.
  • 12.30 h. Sardanes. Amb la Cobla Súria. Lloc: plaça de Sant Joan.
  • 18.00 h. Obra de teatre: ‘Bloquejats’. Una comèdia dirigida per Eduard Reguant Gallego, on els seus set protagonistes ens faran passar una bona estona de riures i emocions, i on veurem que les amistats no sempre són el que semblen... Properes representacions: diumenge 30 de gener (18.00 h) i diumenge 6 de febrer (18.00 h). Venda d’entrades: a l’establiment Milar Reguant Agut, al web https://www.fomentculturalsuria.cat/ i a la taquilla del Teatre, una hora abans de cada funció. Lloc: Teatre del Foment Cultural.

Organització del programa de la Festa de Sant Sebastià: Ajuntament de Súria.

  • Enllaç per descarregar el programa de la Festa de Sant Sebastià: Enllaç.
Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 18-01-2022 18:33