L'Ajuntament iniciarà el dimarts 14 de gener una nova edició dels programes de manteniment i salut per a la gent gran

Última revisió 02-01-2020 13:38
02/01/2020

L'Ajuntament de Súria iniciarà el dimarts 14 de gener una nova edició dels programes de manteniment i salut per a la gent gran per a aquest curs 2019-20. Per a més informació i inscripcions, les persones interessades es poden adreçar a l'àrea de Benestar Social (planta baixa de la Casa de la Vila) en horari d'atenció al públic.

Aquesta nova edició estarà centrada en les sessions d’exercicis ‘Anem a moure’ns’, adreçades a persones a partir de 60 anys. L'organització d'aquesta iniciativa, que és de caràcter gratuït, és a càrrec de l'àrea de Benestar Social de l'Ajuntament, amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Les sessions 'Anem a moure'ns' consisteixen en exercicis per reforçar les capacitats físiques, de coordinació i comunicacionals de la gent gran de la vila. Les sessions tindran lloc cada dimarts i dijous, des del 14 de gener fins al 18 de juny de 2020, al local habitual del carrer Tarragona, número 15 (edifici de l'antic centre de salut, pel darrere. Està situat entre el Jutjat de Pau i la Biblioteca Pública).

Les condicions per participar en aquest programa són les següents:

  • Persones a partir de 60 anys i residents al municipi de Súria.
  • Que es puguin desplaçar individualment per fer les activitats.
  • Sense dificultats greus de capacitat cognitiva.
  • Amb bona predisposició a participar en activitats de grup.

Les sessions tindran lloc de 15.30 a 17.00 h. El grup de participants estarà format per un màxim de vint persones.

Les persones interessades en apuntar-s’hi poden presentar la butlleta d’inscripció a l’àrea de Benestar Social de l’Ajuntament (planta baixa de la Casa de la Vila) en horari d’atenció al públic.

Enllaç per descarregar el full d'inscripció per al programa 'Anem a moure'ns' per a gent gran: Enllaç