L'aprovació del nou pressupost i la revisió de les ordenances fiscals, temes destacats del darrer número de La Torre

Última revisió 23-12-2020 17:28
23/12/2020

L’aprovació del nou pressupost municipal i de la revisió de les ordenances fiscals són els temes destacats del darrer número del butlletí municipal La Torre, que ha estat publicat aquest mes de desembre. En l’editorial d’aquesta nova edició, l’alcalde Albert Coberó demana prudència per evitar nous rebrots de la covid.

En la informació de La Torre sobre el nou pressupost i la revisió de les ordenances fiscals es remarca que en la seva elaboració s’ha tingut molt present la difícil situació provocada per la pandèmia en els àmbits social i empresarial de la vila.

Al mateix temps, el pressupost inclou inversions i partides per reforçar els serveis a les persones, el manteniment de l’entorn urbà i millores en els equipaments i els barris suriencs.

En l’editorial de La Torre, l’alcalde Albert Coberó remarca que, tot i els esforços que tothom està duent a terme, les xifres de la covid “ens obliguen a estar alerta i a no abaixar la guàrdia”, pensant especialment en les festes de Nadal i Cap d’Any, que “han de ser, per força, diferents a les que estàvem acostumats”.

Segons el batlle surienc, encara “ens esperen uns mesos durs, en els que haurem de fer front a l’amenaça d’una tercera onada”. En aquest context, Albert Coberó manifesta que “és aquí on, com a Ajuntament, vull que ens sentiu a prop vostre”, amb actuacions per garantir la seguretat sanitària de tothom i el compliment de la normativa anti-covid.

Tot i les dificultats que planteja aquesta situació, l’alcalde de Súria demana que s’encari l’any 2021 “amb felicitat i optimisme”.

La Torre informa sobre altres temes relacionats amb l’activitat municipal dels darrers mesos, així com els articles d’opinió dels grups municipals de la corporació. També publica les dades sobre l’evolució del nombre de casos de covid a la vila.