L'Ajuntament estrena la renovació del web dedicat al poeta Salvador Perarnau amb centenars de documents, textos i enllaços

Última revisió 17-12-2020 18:42
14/12/2020

L'Ajuntament de Súria ha renovat el web dedicat a Salvador Perarnau amb la incorporació de nous apartats i més de quatre-cents documents, textos i enllaços sobre la vida i l’obra del poeta surienc. Aquests nous continguts han estat estrenats amb motiu del 125è aniversari del naixement de Perarnau, que es va commemorar aquest diumenge 13 de desembre.

Entre els nous apartats del web figuren una cronologia, enllaços a cançons i poemes musicats i recitats, un itinerari per diferents punts de Súria, il·lustracions dels seus llibres i reculls de notícies, textos, imatges, entrevistes al poeta, articles sobre la seva obra i informació sobre les relacions que va mantenir amb altres escriptors i artistes.

També ha estat ampliada la selecció de poemes, contes, articles, lletres de cançons i altres mostres de l’obra de l’escriptor surienc, que al llarg de la seva vida va desenvolupar una activitat pública i literària molt àmplia i diversificada que va més enllà de les seves composicions més conegudes per a Jocs Florals i els seus llibres per a infants.

L’objectiu d’aquesta renovació del web de Salvador Perarnau és contribuir a la difusió i al coneixement de les diverses vessants creatives i vitals de l’escriptor surienc, Fill Predilecte de Súria i Mestre en Gai Saber.

El web sobre Salvador Perarnau serà actualitzat progressivament amb la incorporació de nous textos i documents sobre el poeta de Súria.

Fotografia del poeta Salvador Perarnau, Fill Predilecte de Súria i Mestre i Gai Saber.
Fotografia del poeta Salvador Perarnau, Fill Predilecte de Súria i Mestre i Gai Saber.