El Cementiri Municipal acollirà aquest dissabte 9 de gener l'acte commemoratiu dels 50 anys de la mort del poeta Salvador Perarnau

Última revisió 11-01-2021 10:12
07/01/2021

El Cementiri Municipal acollirà aquest dissabte 9 de gener l’acte commemoratiu dels 50 anys de la mort del poeta Salvador Perarnau, que tindrà lloc al davant de la tomba de l’escriptor surienc, Mestre en Gai Saber i Fill Predilecte de la vila. D’aquesta manera continuen les activitats commemoratives que es van iniciar el passat 13 de desembre, en què es va celebrar el 125è aniversari del seu naixement.

L’assistència a l’acte commemoratiu dels 50 anys de la mort de Salvador Perarnau serà reduïda a una representació familiar, institucional i organitzativa, en aplicació de les mesures de prevenció anti-covid. Malgrat això, l’acte serà retransmès en directe des de les 12.00 h a través del canal de l’Ajuntament a YouTube.

En els propers mesos es desenvoluparan altres activitats per homenatjar i difondre l’obra del poeta surienc, que al llarg de la seva vida va desenvolupar una intensa activitat literària. Salvador Perarnau va viure entre els anys 1895 i 1971.

Aquestes activitats commemoratives són organitzades per l’Ajuntament a través d’una comissió encapçalada per l’alcalde i el regidor de Cultura. La comissió està integrada per una representació de diferents entitats culturals, la Biblioteca Pública, el programa Municipi Lector, els centres escolars de la vila i mitjans de comunicació.

Cartell de l'acte commemoratiu dels 50 anys de la mort del poeta Salvador Perarnau - Dissabte 9 de gener.
Cartell de l'acte commemoratiu dels 50 anys de la mort del poeta Salvador Perarnau - Dissabte 9 de gener.