El butlletí municipal La Torre parla sobre l'adaptació dels serveis municipals a les mesures anti-covid

Última revisió 28-10-2020 17:43
28/10/2020

El número 80 del butlletí municipal La Torre dedica el seu tema principal a l’adaptació dels serveis municipals a les mesures anti-covid. La publicació també inclou dades sobre l’evolució de la pandèmia a la vila, a més d’informacions sobre l’activitat municipal dels darrers mesos.

L’impacte del coronavirus ha canviat la fesomia de tots els espais municipals i els mecanismes d’atenció al públic, prioritzant l’atenció telefònica i la cita prèvia per fer tramitacions, sempre que això sigui possible. També s’apliquen mesures de prevenció i control anti-covid a les persones usuàries dels equipaments municipals de caire cultural i esportiu.

En l’editorial d’aquest darrer número de La Torre, l’alcalde Albert Coberó explica que l’Ajuntament intenta que l’aplicació “necessària i imprescindible” d’aquestes mesures afecti “el mínim possible” la prestació dels serveis municipals. Albert Coberó també fa una crida a “seguir sent responsables i no abaixar la guàrdia”.

L’alcalde de Súria expressa el seu agraïment “a totes les persones que, malgrat les dificultats de tota mena que estem patint, dediquen els seus millors esforços a fer que tots plegats puguem viure aquests temps excepcionals amb el major grau de normalitat possible, protegint-se i al mateix temps protegint els altres”.

Com és habitual, La Torre també publica els articles d’opinió dels grups de la corporació municipal (PSC, GIIS, ERC, aiS i JxC).

Capçalera del butlletí municipal La Torre.
Capçalera del butlletí municipal La Torre.