Les persones guanyadores de la campanya comercial dels Barris Antics visiten Súria, procedents de tot Catalunya

Última revisió 23-07-2020 18:57
05/12/2019

Més d’una trentena de persones procedents de diferents comarques van participar dissabte 30 de novembre en la visita de guanyadors i guanyadores de la promoció comercial ‘Barris Antics, compra i guanya’. Súria participa en aquesta promoció d’àmbit català per promoure el sector comercial i de restauració dels barris del Poble Vell i Sant Jaume.

Les persones participants en la visita eren els guanyadors de la darrera edició de la campanya en les altres poblacions catalanes que també hi van prendre part. El premi consistia en una visita guiada al Poble Vell, vals de descompte i de dinar, un viatge per l’Ecorail del Cardener i el llibre ‘Les Caramelles de Súria’.

Prèviament, es va fer una recepció a les persones guanyadores a Cal Balaguer del Porxo, amb la participació de la regidora d’Ensenyament, Turisme, Participació i Festes, Alba Santamaria.

Les persones participants en la visita provenien a Calafell, Cardona, L’Arboç, Mediona, Roda de Ter, Sallent, Sant Hipòlit de Voltregà, Sant Martí de Tous, Santa Coloma de Queralt, Solsona, Tremp i Vilanova del Camí.

La presència de Súria en la campanya ‘Barris Antics, compra i guanya’ és impulsada per l’àrea de Promoció Econòmica. Els vals de descompte es van oferir amb la col·laboració de la Unió de Botiguers-Súria Punt Comercial.

Els establiments i serveis suriencs participants en la darrera edició van ser els següents: Comestibles Cal Gal, Frankfurt Dami, Menjars Kikirikí, Cal Valentines, Perruqueria Sílvia i Oficina de Turisme de Súria.

La campanya és impulsada en el conjunt de Catalunya per la xarxa Barris Antics amb Projectes, amb el suport dels ajuntaments participants, les quatre Diputacions catalanes i la Generalitat.

Entre la trentena de municipis que van prendre part en la darrera edició de la campanya es troben Calaf, Cardona, Centelles, Cervera, El Vendrell, Figueres, Lleida, Manresa, Roda de Ter, Solsona, Torelló i Tortosa.