L'Ajuntament reduirà l'atenció presencial a les dependències municipals durant un període inicial de quinze dies

Última revisió 17-12-2020 18:08
13/03/2020

L'Ajuntament de Súria aplicarà a partir d’aquest dissabte 14 de març diferents mesures que afectaran els serveis municipals d’atenció al públic, en compliment de les directrius oficials per prevenir la propagació del coronavirus. Les mesures tindran una vigència de quinze dies, revisable segons l’evolució de la pandèmia i les indicacions que provinguin de la Generalitat i/o de l’Estat en relació amb la malaltia.

Aquestes mesures, incloses en un decret d’Alcaldia, són les següents:

  • Reduir tota l’atenció presencial, amb indicació expressa que aquesta es durà a terme pels canals telefònic i telemàtic. En casos d’especial urgència, la gestió serà vehiculada mitjançant la corresponent cita prèvia acordada telefònicament.
  • Les cites programades en el termini esmentat hauran de ser reprogramades a partir del dia 1 d’abril, tret dels casos en què això no sigui possible.
  • Totes les unitats dels serveis municipals treballaran a porta tancada.
  • L’àrea de Benestar Social seguirà prestant el servei d’atenció domiciliària, garantint un correcte funcionament en els casos que estiguin catalogats com a més urgents.
  • L’Ajuntament aplicarà mesures de flexibilitat horària als treballadors i treballadores municipals mentre duri aquesta situació excepcional. També oferirà els mitjans necessaris per poder fer efectiu el teletreball en els casos en què això sigui possible.
  • L’Ajuntament implantarà les mesures i accions oportunes en aquells serveis i departaments que per les seves especificitats requereixin una adequació dels criteris generals esmentats.

Aquestes mesures han estat consensuades amb els representants sindicals de la plantilla municipal.

Limitacions a l’ús d’equipaments municipals per part de les entitats

L’Ajuntament ha comunicat a les entitats usuàries d’equipaments municipals que fins a nou avís queden anul·lades totes les reserves i accessos per al desenvolupament d’activitats socioculturals, en compliment del ban que va ser emès dijous 12 de març amb les mesures establertes per prevenir la propagació de la pandèmia.

També queda cancel·lat l’ús d’aquests locals a les entitats, grups o associacions a les quals l’Ajuntament havia donat accés durant els propers dies, tant pel que fa a reserves de caràcter puntual com estable.