El treball presencial es restableix a tots els àmbits de l'Ajuntament, amb limitacions de circulació de persones externes a la Casa de la Vila

Última revisió 17-12-2020 18:25
03/06/2020

El treball presencial es restablirà a tots els àmbits de l’Ajuntament de Súria a partir d’aquest dijous 4 de juny, segons un decret d’Alcaldia que l’alcalde Albert Coberó va signar el passat 29 de maig. Un dels punts d’aquest decret estableix que l’horari d’atenció al públic a les dependències municipals serà de dilluns a divendres feiners, de 9.00 a 13.00 h.

Altres disposicions d’aquest decret són les següents:

  • Fins a nou avís, es restringeix la circulació de persones externes a l’Ajuntament per l’interior de la Casa de la Vila. Només s’hi podrà accedir de forma lliure a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC), a la planta baixa de l’edifici consistorial.
  • L’OAC tindrà un aforament màxim d’un únic usuari. Aquesta limitació serà degudament senyalitzada.  Les persones que necessitin rebre atenció, podran sol·licitar també cita prèvia a l’OAC o accedir-hi sense previsió. No obstant, es donarà ordre preferent als usuaris que tinguin cita prèvia. El públic farà cua en direcció al carrer, mantenint distàncies de seguretat.
  • L’atenció al públic es farà seguint un sistema de cita prèvia a les diferents àrees municipals. La porta de vidre del pati interior de la Casa de la Vila romandrà tancada i només es podrà obrir des de dins per als usuaris amb cita prèvia.
  • Cada àrea municipal disposarà de pantalles de metacrilat per garantir la seguretat de la plantilla municipal. També es disposarà d’altres elements de protecció (màscares, pantalles facials, dispensadors de gel, etcètera).

El decret també estableix que es seguirà vetllant perquè, en la mesura del possible, tots els serveis d’empreses externes es desenvolupin correctament i seguint les recomanacions de les autoritats competents.