Comerç

L’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament ofereix els següents serveis adreçats al món del comerç:

  • Suport a l’Unió de Botiguers de Súria en la realització de fires i altres actuacions per reforçar el sector comercial.
  • Sol·licitud d’ajuts i subvencions.
  • Accions de formació.
  • Accions puntuals de dinamització comercial.
  • Assessora els establiments comercials en qualsevol àmbit de la seva gestió, incloent-hi l’accés a programes d’altres administracions.

 


CAMPANYA COMERCIAL 'BARRIS ANTICS'

Súria participa des de l’any 2016 en la campanya comercial ‘Barris Antics’ una iniciativa d’àmbit català per potenciar i dinamitzar el comerç de proximitat. En el cas de la nostra vila, la participació en la campanya vol incentivar l’activitat del sector comercial dels barris del Poble Vell i Sant Jaume, a més de contribuir a la difusió exterior del municipi.

La campanya es desenvolupa durant el mes de juny. Les persones que compren en els establiments i serveis adherits entren en el sorteig de nits d'hotel, espectacles, visites guiades, lots de productes locals i altres atractius oferts per nombroses viles i ciutats de tot Catalunya.

D’aquesta manera, les persones guanyadores d’altres comarques també visiten Súria i coneixen els atractius turístics, patrimonials i comercials de la vila.

La promoció 'Barris Antics, compra i guanya’ és impulsada per la xarxa Barris Antics amb Projectes, els ajuntaments participants, les quatre Diputacions catalanes i la Generalitat.

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 14-11-2019 18:22