L'Ajuntament apel·la a la responsabilitat de tothom per evitar la propagació del coronavirus

Última revisió 20-03-2020 09:55
13/03/2020

L'Ajuntament de Súria apel·la a la responsabilitat de tothom per tal d’evitar qualsevol acció que pugui contribuir a estendre la malaltia, especialment entre els infants i la gent gran, per tal que siguin plenament efectives les mesures adoptades fins ara.

En concret, i seguint les directrius del departament de Salut de la Generalitat, es demana que els infants no utilitzin gronxadors, tobogans i altres elements dels parcs infantils, ja que poden convertir-se en focus de transmissió.

L’Ajuntament no descarta haver de prendre mesures per tancar l’accés als parcs infantils dels diferents espais públics del nucli urbà per tal de fer complir aquesta recomanació de salut.

També es recorda que no són recomanables les concentracions de persones ni les reunions en espais públics com a alternativa al tancament d’equipaments.

El departament de Salut de la Generalitat recorda que és necessari mantenir una distància mínima de seguretat d’un metre, a més de rentar-se les mans correctament.

Activitats suspeses a causa de les mesures de prevenció contra el coronavirus

Diferents àrees i serveis municipals han suspès la celebració d’activitats previstes per a les properes setmanes, a causa de les mesures de prevenció contra el coronavirus. Les activitats suspeses són les següents:

  • Taller de la Memòria per a la gent gran, que s’havia d’iniciar dimarts 17 de març.
  • Jornada de portes obertes de l’Escola Bressol Municipal Petit Estel, que s’havia de fer dissabte 21 de març.
  • Segon concert del Cicle de Concerts de Primavera de l’Escola Municipal de Música, previst per al dimecres 25 de març.

Les possibles noves dates de celebració d’aquestes activitats s’anunciaran oportunament.

D’altra banda, el Mercat Setmanal dels dissabtes 14, 21 i 28 de març, i el mercat Suriatrastos del dissabte 21 de març també han estat suspesos, segons es va fer públic en un ban emès dijous 12 de març, que també feia referència altres mesures de prevenció contra la pandèmia.

Logotip de l'Ajuntament de Súria.
Logotip de l'Ajuntament de Súria.