Els establiments comercials rebran aquest dissabte prop de 600 noves mascaretes, i se'n preparen altres 1.200 per a infants de 3 a 14 anys

Última revisió 25-04-2020 10:23
25/04/2020

L’Ajuntament de Súria informa que els establiments comercials de Súria rebran aquest dissabte 25 d’abril prop de 600 noves mascaretes confeccionades per persones voluntàries de la vila, de manera que el nombre d’unitats distribuïdes fins ara s’aproparà a unes tres mil. D’altra banda, actualment s’estan elaborant unes 1.200 mascaretes per a infants de 3 a 14 anys, que seran distribuïdes aquesta setmana vinent.

Com en anteriors remeses, aquestes 600 noves mascaretes per a adults seran portades per la Policia Local als establiments comercials, i també seran gratuïtes.

El material de confecció, procedent de donacions d’empreses, ha estat portat als domicilis de les persones voluntàries per la Brigada Municipal d’Obres i Serveis, que també n’ha fet la recollida posterior.

Pel que fa a les mascaretes per a infants, el material de confecció ha estat cedit per les empreses Dibeni-Belinda Gómez Hernández (Súria), Cristal Textile Ribbons (Sallent) i Robin Hat (Rubí).

L’Ajuntament reitera el seu agraïment a totes les persones i empreses que estan fent possible aquesta iniciativa solidària en l’actual situació d’emergència sanitària pel coronavirus.

Avís per a les persones que fins ara no han pogut tenir accés a mascaretes

Les persones que per algun motiu no hagin pogut accedir fins ara a mascaretes de protecció es poden posar en contacte amb l’Ajuntament o amb la Policia Local, trucant a algun dels següents telèfons:

  • Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC): 93.868.28.00 (en horari d’atenció al públic).
  • Policia Local: 93.869.64.00 (servei d’atenció permanent).

També es prega a tothom que col·labori per fer arribar aquesta informació a veïns i persones conegudes que hi puguin estar interessades i no se n’hagin pogut assabentar.

Logotip de l'Ajuntament de Súria.
Logotip de l'Ajuntament de Súria.