Club de la Feina

El Club de la Feina és un servei adreçat a persones que es trobin en atur o que vulguin millorar la seva situació professional.

Els usuaris tenen a la seva disposició ordinadors o connexió a internet per consultar webs d’ofertes laborals, a més de comptar amb l’acompanyament de l’equip tècnic de l’àrea de Promoció Econòmica.

El Club de la Feina és ubicat a l’edifici escolar del carrer d’Ernest Solvay, amb entrada pel Passatge Jeroni Martorell, 2. El seu horari és el següent:

  • Dimecres, de 10.00 a 12.00 h.
  • Dijous, d’11.00 a 13.00 h.

Les persones interessades en utilitzar aquest servei poden comunicar-ho prèviament a l’àrea de Promoció Econòmica (dilluns a divendres, de 9.00 a 13.00 h.), ja sigui presencialment o trucant al telèfon 93.868.28.00.

 


ACOMPANYAMENT A LA INSERCIÓ LABORAL

L’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament orienta i acompanya persones en situació d’atur o de millora de feina, facilitant la recerca d’ocupació i posant en contacte els demandants d’ocupació inscrits al servei amb les empreses del territori que hagin presentat ofertes laborals.

S’hi ofereixen els següents serveis:

  • Entrevistes i assessoraments ocupacionals. És la primera trobada amb la persona per obtenir informació sobre la seva experiència professional, formació, aptituds i actituds per canalitzar i afavorir la seva inserció laboral.
  • Tècniques de recerca de feina. Tenen com a objectiu que el/la demandant conegui les eines de recerca de feina i aprengui a elaborar-les.
  • Seminaris i tallers. Activitats específiques relacionades amb la recerca activa de feina.
  • Gestió d’ofertes. Consisteix en posar a l’abast de les empreses els perfils professionals més adients per cobrir els llocs de treball que necessita. Es realitza la difusió de l’oferta i la recerca, preselecció dels/de les candidats/es més adients per cobrir el lloc de treball i presentació a l’empresa.
Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 28-09-2021 16:50