L'Ajuntament i la Mancomunitat Intermunicipal del Cardener reprenen el servei de recollida de voluminosos i residus de poda vegetal

Última revisió 27-05-2020 16:36
27/05/2020

El servei de recollida de voluminosos i residus de poda vegetal s’ha reprès aquesta setmana, després d’un temps d’inactivitat obligada a causa de la crisi sanitària del coronavirus. La periodicitat del servei continua sent quinzenal i, com fins ara, caldrà sol·licitar-lo a l’avançada.

El calendari de recollida de voluminosos i residus de poda vegetal per als propers mesos és el següent:

  • Juny: Dimarts 9 i 23.
  • Juliol: Dimarts 7 i 21.
  • Agost: Dimarts 4 i 18.
  • Setembre: Dimarts 1, 15 i 29.
  • Octubre: Dimarts 13 i 27.
  • Novembre: Dimarts 10 i 24.
  • Desembre: Dimarts 22.

La recollida de voluminosos i residus de poda vegetal és un servei gratuït que es fa porta a porta, promogut per l’Ajuntament i la Mancomunitat Intermunicipal del Cardener.

Cal sol·licitar-lo una setmana abans del dia de recollida, trucant al 93.868.28.00 o, presencialment, a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC), a la planta baixa de la Casa de la Vila, en horari d’atenció al públic.

En el moment de sol·licitar el servei, cal indicar nom, adreça i telèfon de contacte. Des de l’OAC es comunicarà el dia i hora en què s’hauran de dipositar els voluminosos o els residus de poda vegetal a la via pública.

En el cas dels voluminosos, cal especificar els mobles que s’han de recollir. Pel que fa als residus de poda vegetal, han d’estar dipositats en una bossa especial (big bag) que s’ha de sol·licitar prèviament a l’Ajuntament, si el lloc de residència és a la zona centre, o a les associacions de veïns, si el lloc de residència és als barris.

Destacat del servei de recollida de voluminosos i residus de poda vegetal.
Destacat del servei de recollida de voluminosos i residus de poda vegetal.