La Deixalleria Municipal reobre temporalment en horari reduït i només per a empreses, comerços i tallers

Última revisió 22-04-2020 20:11
22/04/2020

La Deixalleria Municipal de Súria reobrirà de forma temporal, en horari reduït i només per a empreses, comerços i tallers a partir d’aquest dimecres 22 d’abril. Aquesta reobertura parcial forma part del pla de reobertura progressiva de les deixalleries fixes del Bages, que seguiran tancades a l’ús particular fins a nou avís.

El Consorci del Bages per a la Gestió de Residus ha informat que la seva xarxa de deixalleries fixes, de la qual forma part la Deixalleria Municipal de Súria, limitaran el número de persones a dins de les instal·lacions per garantir la distància de seguretat entre els usuaris. També es recomanarà l’ús de mascaretes i guants.

A partir d’aquest dimecres 22 d’abril i fins a nou avís, l’horari d’obertura de la Deixalleria Municipal de Súria serà el següent¨

  • Dimarts i dijous: de 12.30 a 14.00 h.
  • Dimecres i divendres: de 17.30 a 19.00 h.

Temporalment continuaran aturats serveis adreçats als usuaris particulars, així com també la venda de compost o el segellat de bonificacions.

L’Ajuntament de Súria i el Consorci del Bages per a la Gestió de Residus fan una crida a la col·laboració ciutadana per evitar l’abandonament de voluminosos a la via pública, i demana que aquests objectes es guardin a casa fins a tornar a obrir les deixalleries amb normalitat o es reprenguin el servei de recollida de voluminosos porta a porta. En cas d’extrema necessitat, es pot contactar amb l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC), en horari d’atenció al públic, trucant al telèfon 93.868.28.00 h.

Icona de la recollida selectiva.
Icona de la recollida selectiva.