Entitats econòmiques, comercials i de consum

ASSOCIACIÓ EMPRESARIAL

ANY DE FUNDACIÓ: 2014.

ACTIVITATS PRINCIPALS: els principals objectius de l’entitat són el manteniment i la millora de l’activitat empresarial a la vila, així com la prestació de serveis a les empreses i la promoció d’accions i iniciatives d’interès comú.

- Web: http://www.aesuria.cat

- Correu electrònic: info@aesuria.cat


COMUNITAT DE REGANTS

ANY DE FUNDACIÓ: 1705.

HISTÒRIA: l’entitat s’encarrega de coordinar els hortolans suriencs i promoure accions de manteniment i millora de la zona d’hortes de la vila per tal de preservar i donar a conèixer aquesta activitat, que compta amb una llarga tradició a Súria.

ACTIVITATS PRINCIPALS: vetllar pel manteniment de les hortes i pel bon funcionament del sistema de reg, promoure activitats de divulgació de les hortes de Súria per tal que siguin més conegudes i apreciades.

- Adreça: carrer Pompeu Fabra, 77. 08260-Súria.


UNIÓ DE BOTIGUERS

ANY DE FUNDACIÓ: 1981.

HISTÒRIA: l’entitat es va formar per fomentar la unió del comerç local i promocionar-lo. Al llarg de la seva història ha organitzat nombroses accions dinamitzadores del sector i ha col·laborat en les principals celebracions surienques. En els darrers anys, aquestes accions apareixen identificades amb la marca Súria Punt Comercial, que té el suport de diferents institucions públiques i empresarials.

ACTIVITATS PRINCIPALS: Campanyes de dinamització comercial, Fira de Nadal, Fira de les Gangues, col·laboració en actes i celebracions ciutadanes. La Unió de Botiguers de Súria col·labora amb l’àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament en una campanya de descomptes comercials per a les persones usuàries de la deixalleria municipal i la deixalleria mòbil.

- Adreça: carrer Salvador Vancell, 20. 08260-Súria.

- Facebook de Súria Punt Comercial: https://www.facebook.com/uniobotiguers.desuria?fref=ts

- Correu electrònic: uniodebotiguersdesuria@hotmail.com


UNIÓ DE COOPERADORS

ANY DE FUNDACIÓ: 1917.

HISTÒRIA: és una de les entitats cooperativistes més antigues del Bages. Va néixer com a cooperativa que pretenia agrupar sectors populars de Súria per tal d’aconseguir queviures a preus més baixos. Després de la guerra civil, el règim franquista va confiscar el local de l’entitat, tot i que aquesta va aconseguir reobrir el seu establiment. El supermercat de la Unió de Cooperadors ha aconseguit adaptar-se als grans canvis registrats al món comercial en les darreres dècades.

ACTIVITATS PRINCIPALS: gestió del supermercat de l’entitat.

- Adreça: carrer Pius Macià, 24. 08260-Súria.

- Telèfon: 93.869.56.70.

- Correu electrònic: unio.de.cooperadors@gmail.com

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 23-01-2019 11:47