Súria participa en les Jornades Europees de Patrimoni amb visites gratuïtes al Poble Vell i al centre d'interpretació del Castell

Última revisió 10-10-2020 11:52
10/10/2020

Súria s’afegeix aquest cap de setmana a les Jornades Europees de Patrimoni amb visites guiades gratuïtes al Poble Vell i al centre d’interpretació del Castell. Aquesta iniciativa, d’àmbit europeu, pretén apropar a tothom la riquesa del patrimoni cultural de l’entorn més proper per tal de donar-lo a conèixer i revaloritzar-lo.

Les visites es desenvoluparan fins al dilluns 12 d’octubre a partir de les 11.00 h, amb sortida des de l’Oficina de Turisme. Les persones participants hauran de portar mascareta, mantenir la distància de seguretat i seguir totes les mesures habituals de prevenció anti-Covid.

Les Jornades Europees de Patrimoni, promogudes pel Consell d’Europa i la Comissió Europea, tenen el suport de la Generalitat, la Federació de Municipis de Catalunya, l’Associació Catalana de Municipis, l’Institut Ramon Muntaner, l’Associació Capital de la Cultura Catalana i Catalonia Sacra. La participació de Súria en aquesta iniciativa està impulsada per les àrees de Cultura i de Turisme de l’Ajuntament.

Renovació del web dels Mapes de Patrimoni Cultural

Coincidint amb aquesta edició de les Jornades Europees del Patrimoni, la Diputació de Barcelona ha presentat oficialment la renovació del web dels Mapes de Patrimoni Cultural, un dels quals correspon a Súria.

Aquesta renovació permet incorporar un servei dinàmic de consulta que agilita el mecanisme de recerques.

En el cas de Súria, el Mapa de Patrimoni Cultural aplega una àmplia informació sobre 225 elements del patrimoni històric, documental, immaterial i natural, amb la seva localització geogràfica.

Logotip de les Jornades Europees de Patrimoni 2020.
Logotip de les Jornades Europees de Patrimoni 2020.