L'equip de govern municipal expressa la seva queixa a Endesa pel retard en la reparació de l'avaria elèctrica d'aquest dimarts 20 d'octubre

Última revisió 17-12-2020 18:38
21/10/2020

L'equip de govern municipal ha expressat la seva queixa a la companyia elèctrica Endesa pel retard en la reparació de l’avaria elèctrica que ahir dimarts 20 d’octubre al vespre va deixar sense subministrament elèctric una bona part del nucli urbà, i que aquest matí encara no havia estat resolta en alguns sectors.

Davant l’abast de l’avaria, l’equip de govern es va posar en contacte amb Endesa per intentar agilitzar la resolució del problema i utilitzar generadors elèctrics, sense rebre una resposta satisfactòria per part de la companyia. Aquest seguiment s’ha estat realitzant al llarg de la nit i d’aquest matí.

L’equip de govern lamenta els perjudicis provocats a les persones i les empreses de la vila per aquesta falta de subministrament elèctric durant un període de temps tan llarg i insta Endesa a millorar el seu servei per evitar que es repeteixin situacions semblants.

Logotip de l'Ajuntament de Súria
Logotip de l'Ajuntament de Súria