L'Ajuntament obrirà una segona convocatòria d'ajuts per a autònoms, comerços i petites empreses perjudicades pels efectes de la pandèmia

Última revisió 27-11-2020 13:15
05/10/2020

L'Ajuntament de Súria obrirà properament una segona convocatòria d’ajuts econòmics per a treballadors autònoms, comerços i petites empreses de la vila que puguin acreditar una reducció dràstica i involuntària de la seva facturació a conseqüència dels efectes de la Covid-19. Els terminis de presentació de sol·licituds seran anunciats oportunament.

L’objectiu d’aquesta segona convocatòria és donar una altra oportunitat a les persones, establiments o empreses que van ser desestimades en la primera, així com atreure noves sol·licituds.

La primera convocatòria dels ajuts va romandre oberta durant la segona quinzena de maig amb una dotació pressupostària de 20.000 euros. En total s’hi van presentar 63 sol·licituds, la majoria de les quals corresponien a establiments comercials i de restauració.

D’aquestes sol·licituds, l’Ajuntament en va resoldre favorablement 34. Pràcticament totes les que van ser desestimades no responien als requeriments de les bases o no complien els requisits de la convocatòria.

Els ajuts atorgats representen un volum total de 16.800 euros, per sota de la dotació pressupostària disponible. El romanent de la primera convocatòria formarà part de la dotació d’aquesta segona, que també tindrà una dotació total de 20.000 euros.

L’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament va impulsar aquesta iniciativa per ajudar els professionals, empreses i establiments de la vila que s’hagin vist perjudicats per la caiguda de l’activitat econòmica a causa de la pandèmia.

Logotip de l'Ajuntament de Súria.
Logotip de l'Ajuntament de Súria.