La Policia Local fa activitats de seguretat viària per a l'alumnat de les escoles, dins de la Setmana d'Educació per la Mobilitat Segura

Última revisió 14-10-2020 12:43
14/10/2020

La Policia Local ha portat a terme diferents activitats sobre seguretat viària amb alumnes de les escoles Francesc Macià, Mare de Déu de Montserrat i Fedac, dins de la Setmana d’Educació per la Mobilitat Segura. La cloenda va tenir lloc divendres 9 d’octubre amb la presència del parc mòbil del Servei Català de Trànsit a les Pistes de l’Escorxador.

La celebració d’aquesta Setmana ha estat una iniciativa de l’àrea de Seguretat Ciutadana de l’Ajuntament, amb el suport dels centres d’ensenyament i del Servei Català de Trànsit. Els seus objectius principals han estat difondre recomanacions de seguretat viària entre l’alumnat de les escoles surienques de primària i estendre la sensibilització per aquest tema.

El programa de la Setmana d’Educació per la Mobilitat Segura va començar dilluns 5 d’octubre, amb sessions teòriques de seguretat viària que es van desenvolupar a les escoles de la vila i que van anar a càrrec d’agents de la Policia Local.