La Casa de la Vila acollirà aquest dimarts 17 de desembre una sessió informativa sobre la nova convocatòria dels ajuts Leader per a empreses i emprenedors

Última revisió 13-12-2019 13:31
13/12/2019

L'Associació pel Desenvolupament Rural de la Catalunya Central i l’Ajuntament de Súria han organitzat per al proper dimarts 17 de desembre una sessió informativa sobre la nova convocatòria dels Ajuts Leader. L’acte s’adreça a persones físiques o jurídiques de qualsevol sector econòmic i cal reservar plaça a l’avançada per assistir-hi.

Aquesta sessió informativa tindrà lloc al saló de sessions de la Casa de la Vila i començarà a les 15.30 h.

Els ajuts Leader són subvencions a fons perdut que representen un retorn econòmic màxim del 40% de la inversió que es porti a terme per a la creació, ampliació, millora de negoci i creació de nous llocs de treball. L’objectiu d’aquesta iniciativa d’àmbit europeu és contribuir a la diversificació econòmica de les zones rurals.

La inversió mínima prevista per poder sol·licitar aquests ajuts ha de ser de 12.000 euros, sense IVA. El límit màxim d’ajut a percebre és de 100.000 euros per persona beneficiària, en el cas d’ens privats. El termini de sol·licituds d’aquestes subvencions acabarà el proper 15 de gener.

A les nostres comarques, la gestió d’aquest programa és a càrrec de l’Associació pel Desenvolupament Rural de la Catalunya Central, amb el finançament del fons europeu FEADER i el departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat.

Per realitzar la reserva de plaça, cal enviar un missatge de correu a l’adreça electrònica promocio@suria.cat, indicant el nom de l’empresa i els de les persones que hi assistiran.

Les persones interessades poden trucar a l’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Súria en horari d’atenció al públic (de dilluns a divendres, de 9.00 a 14.00 h) per tal de fer qualsevol consulta sobre aquest acte.

Destacat de la sessió informativa sobre els ajuts Leader - Dimarts 17 de desembre.
Destacat de la sessió informativa sobre els ajuts Leader - Dimarts 17 de desembre.