La campanya de vacunació de la grip es farà enguany al local de l'Esplai a partir del dijous 15 d'octubre

Última revisió 13-10-2020 17:10
13/10/2020

La campanya de vacunació de la grip es desenvoluparà enguany a Súria al local de l’Esplai a partir del dijous 15 d’octubre, en l’horari que facilitarà l’equip del Centre d’Atenció Primària (CAP) Goretti Badia a les persones que s’hi hagin de vacunar.

El canvi d’ubicació de la campanya de vacunació de la grip d’enguany ha estat sol·licitada per la direcció del CAP surienc amb l’objectiu d’evitar una possible saturació d’aquest equipament per possibles nous casos de covid-19.

L’àrea de Sanitat de l’Ajuntament ha col·laborat amb l’equip del CAP per tal d’adaptar el local de l’Esplai a les necessitats de la nova campanya de vacunació del grip.

L’Agència de Salut Pública de Catalunya impulsa cada any una campanya de vacunació antigripal que s’adreça especialment a les persones que tenen un alt risc de complicacions si pateixen la grip, i també a les persones o grups que la poden transmetre a persones en situació d’alt risc.

El local de l’Esplai és ubicat al carrer Tarragona, número 2, a tocar de la cruïlla de les escoles Francesc Macià, Fedac i Escola Bressol Municipal Petit Estel.

Logotip dels serveis sanitaris.
Logotip dels serveis sanitaris.