El butlletí municipal La Torre dedica el seu tema central a l'inici del nou mandat

Última revisió 30-12-2019 19:55
30/12/2019

L’inici de l’actual mandat municipal és el tema central de la nova edició del butlletí municipal La Torre, que en els darrers dies ha estat distribuït a les llars de la vila. En la publicació es destaca que l’objectiu del govern municipal en aquesta nova etapa serà la millora de la vila des del diàleg i el consens.

Aquest és el primer número de La Torre que es publica en l’actual mandat, que es va iniciar el passat 15 de juny. La periodicitat del butlletí municipal s’ha vist alterada aquest any 2019 a causa de la normativa que imposa restriccions a la difusió de publicacions institucionals en períodes preelectorals.

En l’editorial d’aquest número, l’alcalde Albert Coberó afirma que la voluntat del nou equip de govern és “ser propers, dialogants i garantir-vos que sempre ens trobareu per tal d’intentar resoldre els vostres problemes o inquietuds”. El batlle surienc expressa el seu convenciment que “amb l’ajut de tothom podrem millorar el nostre poble i fer que Súria sigui un referent al nostre territori”.

La Torre també recull les principals informacions municipals d’aquests darrers mesos, així com d’altres esdeveniments d’àmbit general com la celebració de la 18a Fira Medieval d’Oficis. També publica els articles d’opinió dels grups municipals de la corporació (PSC, GIIS, ERC, aiS i JxS).

Aquest és el número 78 de La Torre. El butlletí municipal de Súria es publica ininterrompudament des de l’any 1983.

Capçalera del butlletí municipal La Torre.
Capçalera del butlletí municipal La Torre.