El govern municipal deixa sobre la taula la proposta de modificació de Normes de Planejament que afecta el solar de l'antic cinema Califòrnia

Última revisió 11-01-2021 18:21
11/01/2021

La proposta d’aprovació provisional i resposta d’al·legacions sobre la modificació puntual número 18 de les Normes de Planejament Urbanístic, que afecta el solar de l’antic cinema Califòrnia, va quedar sobre la taula en la darrera sessió del ple municipal, amb l’objectiu d’intentar arribar a un consens ampli sobre el tema, que afecta el projecte de la nova Biblioteca-Centre Cultural de Súria.

L’alcalde Albert Coberó va explicar durant la sessió que la decisió de deixar sobre la taula aquesta proposta respon a la voluntat de seguir dialogant sobre el desenvolupament del projecte. Aquest nou intent de consens es perllongaria durant un període aproximat de dos mesos.

La darrera sessió del ple municipal es va celebrar el passat dijous 30 de desembre i va tenir caràcter ordinari. L’aprovació inicial de la proposta va tenir lloc en la sessió que el ple municipal va celebrar el passat 27 de maig, amb 9 vots a favor (PSC, GIIS i aiS) i 4 vots en contra (ERC i JxS).

Logotip de l'Ajuntament de Súria.
Logotip de l'Ajuntament de Súria.