Darreres dades oficials sobre la covid a Súria

Última revisió 12-01-2021 17:30
12/01/2021

Les darreres dades fetes públiques per la Generalitat sobre la covid a Súria mostren un empitjorament important d’indicadors com el risc de rebrot i la velocitat de propagació, que ja superen la mitjana comarcal. També s’ha reduït la mitjana d’edat de les persones afectades a Súria, que ara es troba sensiblement per sota de la mitjana comarcal.

Per aquest motiu, es fa una crida a extremar les mesures de prevenció per revertir aquesta situació. Aturar la covid és una responsabilitat de tothom. És necessari limitar el contacte social i, sobretot, evitar trobades innecessàries i no permeses.

Les dades oficials publicades per la Generalitat NO indiquen el nombre total de persones que actualment pateixen la malaltia a Súria, sinó el nombre de nous casos que s’han registrat en un dia determinat.

La Generalitat només publica la xifra acumulada dels casos que hi ha hagut als municipis catalans des del passat mes de març fins a l’actualitat. Des del 14 de març de 2020 fins al 10 de gener de 2021, a Súria hi ha hagut 313 casos confirmats de covid, segons aquestes mateixes dades.

  • Enllaç per descarregar el gràfic amb les darreres dades oficials de la covid a Súria: Enllaç

Darreres dades oficials sobre la covid a Súria.
Darreres dades oficials sobre la covid a Súria.