Les obres de millora del Camp Municipal de Futbol s'inicien a començaments d'aquest mes de març

Última revisió 05-03-2020 13:32
05/03/2020

El recinte del Camp Municipal de Futbol serà objecte de diferents obres de millora que s’inicien a començaments d’aquest mes de març. El projecte ha estat impulsat per l’Ajuntament de Súria amb l’objectiu de resoldre les mancances i els problemes detectats a l’edifici dels vestidors, la graderia i la tanca perimetral.

Les obres previstes en els vestidors comportaran la reforma completa de tot l’interior d’aquest equipament. En el cas de la graderia, es resoldran els problemes de filtracions, deteriorament i oxidació d’alguns trams de les baranes.

Pel que fa a la tanca perimetral, el tram de la banda més propera a la riera del Tordell serà enderrocat i s’hi farà un mur nou amb una tanca metàl·lica a la part superior.

La previsió és que aquestes millores ja estiguin operatives quan comenci la propera temporada.

Les obres tenen un pressupost d’adjudicació de 293.364,54 euros, IVA inclòs. El projecte compta amb una subvenció de 200.000 euros, provinent del Pla Xarxa de la Diputació de Barcelona. La resta serà aportada per l’Ajuntament.

L’àrea d’Esports de l’Ajuntament ja ha informat la junta del Centre d’Esports Súria  sobre aquest projecte i el seu calendari de realització per tal que les obres puguin tenir la mínima incidència possible per al desenvolupament dels entrenaments, els partits i altres activitats de l’entitat.

Logotip de l'Ajuntament de Súria.
Logotip de l'Ajuntament de Súria.