Avís de l'Ajuntament de Súria sobre l'ús dels equipaments esportius

Última revisió 17-12-2020 18:25
05/06/2020

L’Ajuntament informa que a partir d’aquest divendres 5 de juny s’aplicarà la següent normativa per a l’ús de les pistes de pàdel del Parc Municipal Macary i Viader:

  • Les pistes de pàdel podran ser utilitzades tots els dies i sense restricció horària, demanant cita prèvia al Centre d’Esports Súria com a entitat gestora.
  • S’establirà un punt de recollida i lliurament de les claus. En cap cas es facilitaran les claus a segones persones ni es deixaran a l’abast de tothom.
  • S’hi podran jugar partits de dobles, però sense cap tipus de contacte.
  • Les persones usuàries s’hauran de desinfectar les mans a l’entrada i la sortida de la instal·lació. També hauran de desinfectar tots els elements que hagin utilitzat (manetes, portes, claus, bancs, etcètera).
  • Es demana a les persones usuàries que siguin responsables per evitar el risc de lesions i de contagis.

Fins a nou avís continuen tancades les següents instal·lacions esportives: Pavelló Municipal d’Esports, Pistes de l’Escorxador i pistes poliesportives dels barris de la vila. El Camp Municipal de Futbol també romandrà tancat fins la propera temporada a causa de les obres de millora de l’equipament.

L’Ajuntament demana comprensió per aquestes mesures, l’objectiu de les quals és garantir que la reobertura d’aquestes instal·lacions es porti a terme amb totes les garanties sanitàries. També s’apel·la a a la responsabilitat ciutadana per seguir extremant les precaucions en l’actual fase de desconfinament.

Puntualment s’informarà de qualsevol novetat sobre aquest i altres temes relacionats amb l’ús d’equipaments municipals.

Logotip de l'Ajuntament de Súria.
Logotip de l'Ajuntament de Súria.