Una dona desapareguda a Súria és localitzada després d'un ampli dispositiu de recerca de Policia Local, Mossos d'Esquadra i Bombers

Última revisió 25-03-2021 12:43
25/03/2021

Efectius de la Policia Local de Súria, Mossos d’Esquadra i Bombers han participat en el dispositiu de recerca d’una veïna de Súria que romania desapareguda des d’ahir dimecres 24 de març. La dona, de 78 anys d’edat, ha estat localitzada pels volts de les 9.45 h d’avui dijous, aparentment en bon estat de salut, però ha estat traslladada a l’Hospital de Sant Joan de Deu per a ser sotmesa a una revisió mèdica.

La Policia Local va rebre el primer avís de la desaparició pels volts de les 17.00 h d’ahir dimecres. Immediatament es va posar en marxa el dispositiu de recerca, en el qual també ha participat un helicòpter del Grup de Recolzament d’Actuacions Especials (GRAE) dels Mossos d’Esquadra i la unitat canina dels Bombers.

També s’han desplaçat a Súria agents de la unitat subaquàtica dels Mossos, tot i que no han arribat a participar en la recerca gràcies a la localització de la persona desapareguda. El trasllat de la dona fins a l’Hospital de Sant Joan de Déu ha anat a càrrec d’una ambulància del Servei d’Emergències Mèdiques (SEM).

La persona desapareguda ha estat localitzada a prop de la depuradora de Súria gràcies a uns veïns de la vila. La primera hipòtesi és que la dona es va desorientar i no va saber trobar el camí de tornada al nucli urbà.

En el seguiment del desplegament de recerca hi ha participat la regidora de Seguretat Ciutadana, Olga Tena, des del centre de coordinació instal·lat a l’entorn de la Casa de la Vila.

Efectius del desplegament de recerca de la dona desapareguda, a l'entorn del lloc on ha estat localitzada.
Efectius del desplegament de recerca de la dona desapareguda, a l'entorn del lloc on ha estat localitzada.