L'Organisme de Gestió Tributària de la Diputació manté l'atenció al públic per internet i telèfon

Última revisió 10-04-2020 12:51
10/04/2020

L'Organisme de Gestió Tributària de la Diputació de Barcelona, que gestiona la recaptació delegada de diferents impostos municipals, ha informat l’Ajuntament que les seves activitats es continuen desenvolupant amb normalitat a través de connexió remota, tot i que les seves oficines romanen tancades des del passat 16 de març. Aquest tancament es mantindrà mentre es perllongui l’actual situació excepcional per la crisi del coronavirus.

L’atenció al contribuent es manté a través dels següents canals:

Totes les cites prèvies concedides per aquest organisme han estat cancel·lades. Un cop finalitzi aquesta situació extraordinària, es contactarà amb els contribuents per tal de fixar una nova data.

L’Organisme de Gestió Tributària també ha informat que s’han ampliat els terminis de pagament en recaptació voluntària de liquidacions, fraccionaments o ajornaments.

En el cas de limpost sobre vehicles de tracció mecànica i de taxes preus públics que actualment es troben en període voluntari de pagament, es demorarà el càrrec en compte per als contribuents que en tinguin domiciliat el pagament, i es facilitarà el compliment de l’obligació de pagaments als que no hagin domiciliat.

Per tal de conèixer les dates de finalització de pagament voluntari dels tributs, cal accedir al web http://orgt.cat/calendari.

Logotip de l'Organisme de Gestió Tributària de la Diputació de Barcelona.
Logotip de l'Organisme de Gestió Tributària de la Diputació de Barcelona.