L'edició de represa de la Setmana de la Gent Gran obté un bon nivell de participació

Última revisió 03-11-2021 17:56
03/11/2021

La Setmana de la Gent Gran ha registrat un bon nivell de participació en la seva edició de represa, amb la recuperació d’actes presencials i la distribució de bosses commemoratives com a reconeixement simbòlic. Les persones majors de 65 anys que no van poder recollir la seva bossa en els actes de lliurament celebrats als barris de la vila, podran sol·licitar-la a les dependències de l’àrea de Benestar Social, a la planta baixa de la Casa de la Vila, en horari d’atenció al públic o a les associacions de veïns.

Els actes de lliurament de les bosses d’obsequi per a la gent gran van tenir lloc al centre urbà i als barris de Joncarets, Sant Jaume, Fusteret, Poble Vell i Salipota, amb la presència de les regidores de Benestar Social, Olga Tena, i d’Esports, Montserrat Albacete, així com de representants de les respectives entitats veïnals i tècniques municipals.

El Pavelló Municipal d’Esports va acollir la majoria d’actes presencials, amb una sessió de gimnàstica, un esmorzar i una matinal de jocs lúdics. El programa d’actes es va tancar amb un taller d’esgrafiat a l’Escola Municipal de Formació d’Adults, a càrrec de Dídac Mas.

L’organització d’aquesta nova edició de la Setmana de la Gent Gran ha anat a càrrec de les àrees municipals de Benestar Social i d’Esports. D’aquesta manera s’ha reprès la celebració de la Setmana, després del parèntesi de l’any passat a causa de la pandèmia.