L'àrea municipal de Benestar Social fa un seguiment especial de les necessitats de persones i famílies vulnerables en l'actual situació d'emergència sanitària

Última revisió 09-04-2020 12:51
09/04/2020

L'àrea de Benestar Social de l’Ajuntament està realitzant un seguiment especial de les necessitats de persones i famílies vulnerables en l’actual situació d’emergència sanitària. Aquestes actuacions s’afegeixen a les que ja es porten a terme habitualment en àmbits com la gestió d’ajuts d’urgència social, alimentació i serveis bàsics.

Les principals actuacions que s’estan realitzant en aquest àmbit són les següents:

  • Comunicació directa amb les persones grans de la vila que viuen soles per conèixer de primera mà les seves necessitats.
  • Compra de productes de primera necessitat i farmacèutics, llançament d’escombraries als contenidors, etcètera per a persones grans que viuen soles i no tenen familiars a prop.
  • Seguiment especial de persones amb algun tipus de trastorn mental.
  • Repartiment de targetes moneder de menjador escolar per a famílies.

A causa del confinament, l’equip de l’àrea municipal de Benestar Social fa per via telemàtica la coordinació de tasques i l’anàlisi de les peticions d’ajut que arriben a l’Ajuntament, amb el suport de la Policia Local i de la Brigada Municipal d’Obres i Serveis.

Logotip de l'Ajuntament de Súria.
Logotip de l'Ajuntament de Súria.