L'àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament recull currículums per cobrir tres vacants urgents d'auxiliar de geriatria per a la Residència Bell Repòs

Última revisió 10-04-2020 12:37
09/04/2020

L’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament informa que la Residència Bell Repòs ha de cobrir amb urgència tres vacants d’auxiliar de geriatria. Les persones interessades poden enviar el seu currículum actualitzat amb foto a l’adreça de correu electrònic ofabra@suria.cat, indicant la referència de la vacant que sigui d’interès per a la persona comunicant.

Les característiques d’aquestes tres vacants són les següents:

  • 1 auxiliar de geriatria en horari intensiu, de 7.30 a 15.00 h (referència AUX MATÍ).
  • 1 auxiliar de geriatria en horari intensiu, de 14.00 a 21.30 h (referència AUX TARDA).
  • 1 auxiliar de geriatria en horari partit, de 7.30 a 14.00 h, i de 18.00 a 21.30 h (referència AUX IND).

Els requisits d’aquestes tres places són els següents:

  • CFGM Auxiliar de Clínica o certificat de professionalitat ‘Atenció Sociosanitària de persones dependents en institucions socials’.
  • Experiència laboral mínima d’un any.
  • Empatia i facilitat de tracte.
  • Residència al Bages.

S’hi ofereix incorporació immediata, treball a jornada completa i contracte de relleu.

Es prega que les persones interessades no es posin en contacte directe amb la Residència Bell Repòs, i que facin arribar el currículum a l’esmentada adreça del Servei d’Ocupació de l’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament.

Des de l’inici de l’estat d’alarma, el Servei d’Ocupació de l’àrea municipal de Promoció Econòmica ha realitzat la gestió directa de cinc vacants en l’àmbit assistencial i de la dependència per a la Residència Bell Repòs, de les quals dues ja han estat cobertes.

Logotip de la Residència Bell Repòs.
Logotip de la Residència Bell Repòs.