L'Ajuntament publica la convocatòria d'ajuts socials de caràcter econòmic per a enguany

Última revisió 01-02-2021 17:56
01/02/2021

L'Ajuntament de Súria ha publicat la convocatòria d’enguany per a l’atorgament d’ajuts socials de caràcter econòmic. El termini de sol·licituds es perllongarà durant tot l’any, tret dels ajuts relacionats amb activitats escolars i extraescolars.

Aquests ajuts podran ser sol·licitats per totes les famílies degudament empadronades en el municipi, d’acord amb els requisits establerts en el Reglament Municipal de Prestacions Socials de Caràcter Econòmic de l’Ajuntament. L’atorgament es resoldrà pel sistema de concurrència competitiva.

Les línies d’ajuts previstes són les següents:

  • Necessitats puntuals, urgents i bàsiques (alimentació i higiene, roba i calçat, subministraments bàsics, higiene de primera infància, accés i manteniment en l’habitatge habitual, allotjament d’emergència, etcètera).
  • Prevenció i manteniment de la salut i l’atenció sanitària.
  • Atenció als infants (ajuts a l’escolarització infantil de 0 a 3 anys, material escolar i llibres d’educació primària i secundària, menjador escolar complementari i activitats extraescolars i de lleure).

En el cas de les prestacions relacionades amb activitats escolars i extraescolars, els terminis de presentació de sol·licituds són els següents:

  • Ajuts per a convivències en educació infantil i primària, i crèdit de síntesi en educació secundària: del 8 al 19 de febrer.
  • Ajuts per a activitats i casals d’estiu: del 17 al 28 de maig.
  • Ajuts per a material escolar i llibres: del 17 al 28 de maig.
  • Ajuts per a activitats extraescolars d’Infants Súria: del 13 al 24 de setembre.

Les persones interessades en poden demanar més informació a l’àrea municipal de Benestar Socials, trucant al telèfon 93.868.28.00 en horari d’atenció al públic, o enviant un missatge de correu electrònic a l’adreça suria@suria.cat.

Logotip de l'Ajuntament de Súria.
Logotip de l'Ajuntament de Súria.