L'Ajuntament ja ha repartit fins ara més de 2.000 mascaretes per a ser facilitades gratuïtament a les persones que en requereixin

Última revisió 17-04-2020 12:46
17/04/2020

L'Ajuntament de Súria ja ha repartit fins ara més de 2.000 mascaretes de protecció a les farmàcies i establiments comercials per tal de facilitar-les gratuïtament a les persones que en requereixin. La gran majoria d’aquestes mascaretes han estat confeccionades per persones voluntàries de la vila, amb material cedit per diferents empreses.

En els darrers dies han estat repartides unes 900 mascaretes elaborades per voluntariat surienc, i a finals de la setmana passada van ser distribuïdes altres 400 mascaretes que s’afegien a les que s’havien repartit en les setmanes anteriors.

Properament també es repartiran altres 250 que han estat donades pel grup Mipetricor de Barcelona, de manera que el nombre de mascaretes distribuïdes fins ara se situaran en prop de 2.250.

Com en anteriors ocasions, la distribució de les mascaretes a les farmàcies i comerços locals és a càrrec de la Policia Local. Per la seva banda, la Brigada Municipal d’Obres i Serveis s’encarrega de fer arribar el material a les persones voluntàries que col·laboren en la seva confecció, i també porta a terme la seva posterior recollida.

Les empreses que han donat material per a l’elaboració de mascaretes de protecció son Caymon (Súria) i Robin Hat (Rubí).

L’Ajuntament agraeix totes les donacions i accions de voluntariat realitzades per proveir de material contra la pandèmia. La distribució de material de protecció continuarà mentre es mantingui l’actual situació d’emergència sanitària, i a mesura que hi hagi disponibilitat de noves unitats.

També es recorda que les mascaretes confeccionades per voluntariat i distribuïdes per la Policia Local als establiments de la vila són gratuïtes, i per tant no cal pagar res per obtenir-les.

Mascaretes donades pel grup Mipetricor de Barcelona.
Mascaretes donades pel grup Mipetricor de Barcelona.