L'Ajuntament fa un reconeixement simbòlic a les persones majors de 65 anys per la seva comprensió i esforç durant la pandèmia

Última revisió 11-11-2020 16:18
11/11/2020

L'Ajuntament de Súria ha començat a fer arribar a les persones majors de 65 anys del municipi un clauer i un punt de llibre com a reconeixement simbòlic per la seva comprensió i esforç en l’actual situació de pandèmia. L’enviament d’aquesta tramesa va acompanyada per una carta de l’alcalde Albert Coberó, en què expressa el suport municipal a la gent gran de la vila.

En la seva carta, l’alcalde de Súria informa sobre la suspensió de l’edició d’enguany de la Setmana de la Gent Gran a causa de les circumstàncies actuals. Segons Albert Coberó, des de l’administració cal esmerçar esforços per “evitar qualsevol focus o moment de contagi, i ha semblat millor desestimar l’organització d’actes i espais de trobada en aquest moment”.

L’alcalde de Súria assegura a la gent gran de la vila que “la vostra experiència i saber fer segur que pot ajudar col·lectivament a tots els que teniu al vostre entorn”, en el context de les dificultats actuals. També expressa que l’Ajuntament “vol ser proper” i posar-se al servei de les persones grans.

El clauer porta gravada la frase “Gràcies per ser-hi”, adreçada a les persones grans de la vila, i el logotip de l’Ajuntament. Al punt de llibre hi ha una relació de telèfons de serveis, a més d’una frase d’una cançó de Joan Manel Serrat i una foto històrica del desaparegut cinema Califòrnia com a equipament representatiu de la història surienca del segle XX i molt recordat per la gent gran de la vila.

La Setmana de la Gent Gran és una iniciativa de l’àrea de Benestar Social de l’Ajuntament, amb periodicitat anual.

Imatge del clauer i del punt de llibre que l'Ajuntament ha adreçat a les persones grans de la vila.
Imatge del clauer i del punt de llibre que l'Ajuntament ha adreçat a les persones grans de la vila.