L'Ajuntament distribueix prop de 400 noves mascaretes de protecció contra el coronavirus

Última revisió 14-04-2020 13:27
13/04/2020

L'Ajuntament de Súria ha fet arribar a farmàcies i establiments comercials unes 400 noves mascaretes contra el coronavirus. Aquestes mascaretes han estat confeccionades per persones voluntàries de la vila, que no han deixat de col·laborar des de l’esclat de la crisi sanitària.

La distribució de les mascaretes ha anat a càrrec de la Policia Local. També s’han rebut noves donacions de material de les empreses Caymon (Súria) i Robin Hat (Rubí).

La Brigada Municipal d’Obres i Serveis s’encarrega de fer arribar el material al grup de persones voluntàries que col·laboren en la seva confecció, i també realitza la seva posterior recollida.

Aquest grup de persones voluntàries també ha participat en la confecció de roba amb material plàstic per al Centre d’Atenció Primària (CAP) Goretti Badia.

L’Ajuntament agraeix aquestes noves donacions i accions de voluntariat per proveir de material contra la pandèmia, que s’afegeix a d’altres que han estat realitzades en les darreres setmanes. La distribució de material de protecció continuarà mentre es mantingui l’actual situació d’emergència sanitària, i a mesura que hi hagi disponibilitat de noves unitats.

D'altra banda, l’Ajuntament informa que les mascaretes confeccionades per voluntariat i distribuïdes per la Policia Local als establiments de la vila són gratuïtes, i per tant no cal pagar res per obtenir-les.

Material de confecció i mascaretes de protecció elaborades per persones voluntàries de Súria.
Material de confecció i mascaretes de protecció elaborades per persones voluntàries de Súria.