L'Ajuntament amplia la il·luminació nadalenca i recupera els altaveus d'ambient del centre de la vila

Última revisió 21-12-2020 18:48
21/12/2020

L'Ajuntament de Súria ha ampliat la il·luminació nadalenca al centre urbà i als barris de la vila, seguint la línia de renovació iniciada l’any passat, per reforçar aquest element ornamental propi d’aquestes dates. L’ambientació nadalenca es veu reforçada per la recuperació dels altaveus instal·lats en bona part de la travessia principal de la vila, que emeten nadales al llarg de la jornada.

Enguany, la il·luminació nadalenca va ser encesa a començaments d’aquest mes de desembre. L’avinguda de l’Ajuntament i l’entorn de la plaça de Sant Joan són dos dels punts del centre urbà en què s’ha ampliat la presència dels llums de Nadal. D’altra banda, per segon any consecutiu ha estat il·luminat un arbre de la plaça de Sant Joan.

La recuperació dels altaveus de la travessia principal, zona de màxima concentració comercial de la vila, ha estat una iniciativa de la regidoria municipal de Festes. Inicialment, els altaveus havien estat instal·lats per la Unió de Botiguers per a la dinamització comercial del centre urbà, però es trobaven inactius des de feia anys.

L’estrena de la seva recuperació va tenir lloc el passat diumenge 13 de desembre, coincidint amb la celebració d’una matinal de comerços oberts i el desenvolupament de diferents actes nadalencs a la plaça de la Serradora.