L'Ajuntament adquireix uns 180 llibres infantils i juvenils per als centres d'educació preescolar i primària de la vila

Última revisió 25-01-2021 12:22
25/01/2021

L'Ajuntament de Súria ha adquirit uns 180 llibres infantils i juvenils per a les escoles d’educació primària de la vila i per a l’Escola Bressol Municipal Petit Estel. Aquesta iniciativa s’emmarca dins del programa Súria Municipi Lector, en el qual participen l’Ajuntament, els centres educatius, les respectives AMPA i la Biblioteca Pública.

L’adquisició d’aquests llibres ha estat impulsada per l’àrea municipal d’Ensenyament amb l’objectiu de contribuir a la renovació de les respectives biblioteques escolars. Els llibres escollits formen part dels títols recomanats pel Consell Català del Llibre Infantil i Juvenil (ClijCat), així com llibres sol·licitats pels centres educatius.

L’àrea municipal d’Ensenyament també facilitarà als centres escolars un centenar de bosses de Maletes Viatgeres, una altra iniciativa del programa Súria Municipi Lector per afavorir les activitats relacionades amb la lectura en família.

D’altra banda, l’Ajuntament facilitarà llibres en format electrònic a l’Institut Mig-Món, també dins del programa Súria Municipi Lector.

En el conjunt de Catalunya, el programa Municipi Lector està promogut pel ClijCat, amb el suport del departament de Cultura de la Generalitat.

Mostra de llibres i bossa de Maletes Viatgeres per als centres d'ensenyament, dins del programa Súria Municipi Lector.
Mostra de llibres i bossa de Maletes Viatgeres per als centres d'ensenyament, dins del programa Súria Municipi Lector.