L'ACA aplicarà una reducció del 50% del cànon d'aigua durant els mesos d'abril i maig

Última revisió 10-04-2020 17:47
10/04/2020

L'Agència Catalana de l’Aigua (ACA) ha informat l’Ajuntament de Súria que durant aquests mesos d’abril i maig s’aplicarà una reducció del 50% del cànon de l’aigua amb caràcter universal per a tots els usuaris domèstics, atenent les necessitats de les famílies en l’actual situació de crisi sanitària pel coronavirus. La mesura també s’ha fet efectiva per a les empreses.

En el cas dels col·lectius més vulnerables, l’ACA informa que s’ha ampliat la gratuïtat del cànon social per a tots els trams.

Aquest organisme públic també explica que les bonificacions previstes hauran de ser aplicades automàticament per les empreses subministradores en els rebuts dels mesos d’abril i maig, de manera que la ciutadania, les empreses i els ajuntaments no hi hauran de fer cap gestió addicional.

L’empresa Sorea assegura que el servei d’aigua està plenament assegurat

L’empresa Sorea, concessionària del servei municipal d’aigües potables a Súria, també ha informat públicament que els serveis de subministrament i sanejament estan plenament assegurats amb les mateixes garanties, qualitat i seguretat que fins ara.

Sorea també ha explicat que temporalment, i mentre duri l’estat d’alerta, ha estat suspès el repartiment de correspondència en paper, incloent-hi l’enviament de factures en suport físic. Malgrat això, s’atenen les avaries que es puguin produir a les xarxes de distribució i de sanejament.

Logotips de l'Agència Catalana de l'Aigua i de l'empresa Sorea.
Logotips de l'Agència Catalana de l'Aigua i de l'empresa Sorea.