La Junta de Govern Local aprova les convocatòries de prestacions socials de caràcter econòmic per a aquest any 2020

Última revisió 29-01-2020 18:32
29/01/2020

La Junta de Govern Local ha aprovat les convocatòries de sol·licituds per a l’atorgament de prestacions socials de caràcter econòmic per a aquest any 2020. En la majoria de les línies d’ajut previstes, el termini de presentació de sol·licituds es perllongarà al llarg de tot l’any natural.

Les línies incloses en aquesta convocatòria són les següents:

  • Necessitats puntuals, urgents i bàsiques. Alimentació, higiene, roba i calçat, subministraments bàsics, higiene de primera infància, accés i manteniment de l’habitatge habitual, allotjament d’emergència, etcètera.
  • Prevenció i manteniment de la salut i l’atenció sanitària.
  • Atenció als infants. Ajuts a l’escolarització de 0 a 3 anys, material escolar, llibres d’educació primària i secundària, menjador escolar complementari i activitats extraescolars i de lleure.
  • Suport a la integració sociolaboral.

Les úniques línies d’ajut que tenen un termini de presentació de sol·licituds més reduït són les següents:

  • Ajuts per convivències en educació infantil i primària, i crèdit de síntesi en educació secundària. El termini de presentació de sol·licituds ja és obert i acabarà el proper 7 de febrer.
  • Ajuts per a activitats i casals d’estiu. El termini de presentació de sol·licituds es perllongarà del 4 al 15 de maig.
  • Ajuts per a material escolar i llibres. El termini de presentació de sol·licituds es perllongarà del 4 al 15 de maig.
  • Ajuts per a activitats extraescolars i Infants Súria. El termini de presentació de sol·licituds es perllongarà del 24 d’agost al 10 de setembre.

Fora d’aquests terminis, hi poden haver inscripcions d’urgència de casos valorats per l’àrea de Benestar Social de l’Ajuntament al llarg de tot l’any.

Les persones interessades en poden demanar més informació a l’àrea de Benestar Social de l’Ajuntament, a la planta baixa de la Casa de la Vila, en horari d’atenció al públic.

Logotip de l'Ajuntament de Súria.
Logotip de l'Ajuntament de Súria.