La Junta de Govern Local aprova el nou termini per demanar prestacions socials familiars per als casals d'estiu i la compra de material escolar i llibres

Última revisió 08-06-2020 17:31
08/06/2020

La Junta de Govern Local va aprovar el passat dijous 4 de juny el nou termini de presentació de sol·licituds de prestacions socials familiars per a la participació d’infants en casals d’estiu o per adquirir material escolar i llibres per al curs 2020-21. El nou termini de presentació de sol·licituds roman obert fins al dia 19 de juny.

L’esclat de la crisi sanitària del coronavirus va obligar a suspendre els terminis dels procediments administratius de totes les institucions públiques, fet que va afectar aquesta convocatòria.

Les sol·licituds es poden presentar presencialment a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC), a la planta baixa de la Casa de la Vila, en horari d’atenció al públic, o a través de la seu electrònica de l’Ajuntament.

Els ajuts s’atorgaran mitjançant el procediment de concurrència competitiva, d’acord amb el Reglament Municipal de prestacions econòmiques de caràcter social.

Les persones interessades es poden adreçar a l’àrea de Benestar Social de l’Ajuntament, a la planta baixa de la Casa de la Vila, en horari d’atenció al públic. A causa de les mesures de prevenció contra el coronavirus, és necessari demanar cita prèvia, trucant al telèfon 93.868.28.00.

Logotip de l'Ajuntament de Súria.
Logotip de l'Ajuntament de Súria.