La Brigada porta a terme tasques de desinfecció i dóna suport a altres àrees municipals en l'actual emergència sanitària

Última revisió 23-04-2020 13:19
23/04/2020

L’actual situació d’emergència sanitària pel coronavirus ha portat la Brigada Municipal d’Obres i Serveis a dedicar una part molt important de la seva activitat a la desinfecció de la via pública i a tasques de suport a les àrees municipals de Benestar Social i Ensenyament. Súria va ser un dels primers municipis del nostre entorn en realitzar diàriament tasques de desinfecció de carrers per evitar la propagació del coronavirus.

Aquests treballs de desinfecció es porten a terme diàriament i inclouen l’entorn de farmàcies i establiments comercials, equipaments sanitaris i assistencials, baranes i contenidors de recollida selectiva, entre d’altres àrees.

També han continuat les tasques de neteja d’instal·lacions dels equipaments públics que han mantingut l’activitat en tractar-se de serveis essencials.

La Brigada Municipal d’Obres i Serveis col·labora amb l’àrea municipal de Benestar Social en la distribució de material per a la confecció de mascaretes a les persones que formen part del grup de voluntariat que elabora aquests elements de protecció. També s’encarrega de la recollida de les mascaretes ja confeccionades.

Una altra de les tasques realitzades per la Brigada ha estat la distribució personal de fulls informatius a persones que viuen soles i que no han pogut ser localitzades telefònicament per l’equip de l’àrea de Benestar Social.

La Brigada també s’ha encarregat de repartir diferent material escolar que han fet arribar els centres d’ensenyament, i targetes moneder d’ajuts de menjador que la Generalitat facilita als ajuntaments per a les famílies vulnerables.

Logotip de l'Ajuntament de Súria.
Logotip de l'Ajuntament de Súria.