Els centres d'ensenyament seran protagonistes de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus a Súria

Última revisió 19-11-2019 22:33
15/11/2019

Els centres d’ensenyament de la vila seran protagonistes de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus a Súria. Aquesta iniciativa se celebrarà a la vila entre els dies 16 i 21 de novembre, amb l’objectiu d’estendre la sensibilització sobre la necessitat de reduir la generació de residus per evitar la degradació del medi ambient.

Les activitats escolars de la Setmana consistiran en jocs adreçats a l’alumnat de 3r i 4t de les escoles Francesc Macià, Mare de Déu de Montserrat i Fedac. El desenvolupament d’aquests jocs comptarà amb la participació d’alumnes de l’Institut Mig-Món.

El mercat Súriatrastos d’aquest dissabte 16 de novembre també formarà part del programa de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus.

El programa complet de la Setmana és el següent:

Dissabte 16 de novembre

  • De 9.30 a 13.30 h. Mercat Súriatrastos, dedicat a l’intercanvi i la venda d’objectes de segona mà. Lloc: plaça de la Serradora.

Dimarts 19 de novembre

  • D’11.00 a 12.30 h. Jugar per aprendre a canviar hàbits i reduir residus. Activitat adreçada a l’alumnat de l’Escola Mare de Déu de Montserrat, amb la col·laboració de l’alumnat de l’Institut Mig-Món.

Dijous 21 de novembre

  • D’11.00 a 12.30 h. Jugar per aprendre a canviar hàbits i reduir residus. Activitat adreçada a l’alumnat de l’Escola Francesc Macià, amb la col·laboració de l’alumnat de l’Institut Mig-Món.
  • De 15.00 a 16.30 h. Jugar per aprendre a canviar hàbits i reduir residus. Activitat adreçada a l’alumnat de l’Escola Fedac, amb la col·laboració de l’alumnat de l’Institut Mig-Món.

La Setmana Europea de la Prevenció de Residus és una iniciativa d’àmbit europeu que a Catalunya compta amb el suport de la Generalitat.

L’organització de la Setmana a Súria és a càrrec de l’àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament, amb el suport de la Mancomunitat Intermunicipal del Cardener i els centres d’ensenyament de la vila.

Destacat de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus.
Destacat de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus.