El trànsit de vehicles per les entrades a la vila es va mantenir a començaments de maig en un 59% per sota de les xifres anteriors a l'estat d'alarma

Última revisió 15-05-2020 17:22
14/05/2020

El volum de trànsit de vehicles per les entrades al nucli urbà es va mantenir a començaments d’aquest mes de maig en un 59,32% per sota les xifres anteriors a la implantació de l’estat d’alarma per la crisi sanitària del coronavirus, tot i la recuperació de les xifres de circulació registrades des de final d’abril. Així es desprèn de les dades de la Policia Local, procedents de les càmeres de videovigilància instal·lades a les entrades de la vila des de Manresa, Cardona i Balsareny.

El volum més baix de circulació de vehicles es va registrar en el període comprès entre el 30 de març i el 12 d’abril, amb unes xifres compreses entre prop de 16.000 i 15.000 vehicles setmanals. Aquestes dades van representar un descens superior al 70% en relació amb el volum de circulació anterior a l’estat d’alarma.

Des de l’inici de la vigència de l’estat d’alarma fins a començaments de maig, la Policia Local ha atès 1.346 trucades telefòniques i ha procedit a la identificació de 348 persones i de 178 vehicles, segons les dades d’actuacions realitzades entre els dies 14 de març i 3 de maig.

En aquest mateix període han estat realitzades 33 denúncies relacionades amb la vulneració de les mesures de confinament relacionades amb l’epidèmia. També s’han fet 50 intervencions d’auxili a les persones i altres 31 accions de suport als serveis mèdics, entre d’altres actuacions.

Logotip de l'Ajuntament de Súria.
Logotip de l'Ajuntament de Súria.