El músic surienc Jaume Macià i Agut rep la Medalla Centenària de la Generalitat

Última revisió 28-09-2021 18:50
28/09/2021

El músic surienc Jaume Macià i Agut va rebre dilluns 27 de setembre la Medalla Centenària de la Generalitat amb motiu de la celebració del seu 100 aniversari. El reconeixement va tenir lloc a la Residència Bell Repòs, amb la presència de la regidora de Benestar Social, Olga Tena, i altres membres de l’equip de govern municipal.

La Medalla Centenària és un guardó del departament de Drets Socials de la Generalitat per a les persones que hagin complert 100 anys d’edat o estiguin a punt de complir-los.

En nom de l’Ajuntament, la regidora de Benestar Social va felicitar Jaume Macià. Per la seva banda, la regidora de Joventut i Esports, Montserrat Albacete, va llegir una carta de felicitació de la consellera de Drets Socials de la Generalitat, Violant Cervera. També hi era present el regidor d’Urbanisme, Economia i Hisenda, Miquel Àngel Montañá.

Jaume Macià és conegut per la seva activitat com a compositor de sardanes, caramelles, peces escèniques i altres obres com la música de l’Himne a Sant Sebastià, que s’interpreta cada any amb motiu de la renovació del Vot de Poble. També va ser regidor de l’Ajuntament de Súria entre els anys 1967-74.

Per tal de rebre la Medalla Centenària, és necessari que la persona interessada, els seus familiars o persones properes la sol·licitin a través de les oficines del departament de Drets Socials de la Generalitat, ja sigui presencialment o a través d’internet.

  • Enllaç a la informació de la Generalitat sobre la sol·licitud de la Medalla Centenària: Enllaç.

El músic Jaume Macià, després de rebre la Medalla Centenària, aplaudit per representants de l'Ajuntament de Súria i de la direcció de la Residència Bell Repòs.
El músic Jaume Macià, després de rebre la Medalla Centenària, aplaudit per representants de l'Ajuntament de Súria i de la direcció de la Residència Bell Repòs.