El cicle de presentacions 'Per Sant Jordi, llibres de casa', suspès pel coronavirus, té aquest 23 d'abril una presència simbòlica a YouTube

Última revisió 23-04-2020 20:24
23/04/2020

El tradicional cicle de presentacions ‘Per Sant Jordi, llibres de casa’, organitzat cada any per l’Ajuntament de Súria, té aquest dijous 23 d’abril una presència simbòlica i virtual amb la publicació d’un vídeo a YouTube sobre una de les publicacions que havia de formar part de l’edició d’enguany. Es tracta del llibre ‘De les pedres en fan pans’, que aplega prop d’una vintena de rutes de turisme geominer arreu de Catalunya i és obra de quatre autors bagencs.

El vídeo ha estat publicat aquest dijous 23 d’abril, diada de Sant Jordi, en el canal de YouTube de l’Ajuntament. La presentació del llibre és a càrrec de dos dels seus autors, l’exconseller i impulsor del turisme cultural Josep Huguet i Biosca, i el geòleg Josep Maria Mata-Perelló.

El llibre ‘De les pedres en fan pans’ ha estat publicat per Cossetània Edicions. Els altres autors són el director científic del Geoparc Mundial Unesco de la Catalunya Central, Ferran Climent i Costa, i l’historiador i gestor cultural Josep Polinario i Farràs.

El cicle de presentacions ‘Per Sant Jordi, llibres de casa’ és una de les activitats incloses en el programa de la diada de Sant Jordi. El seu objectiu és promoure les publicacions d’autors locals o de temàtica relacionada amb la vila i el seu entorn.

L’àrea de Cultura de l’Ajuntament ha impulsat la publicació d’aquest vídeo per tal que aquesta activitat pugui tenir almenys presència a internet, després de la seva suspensió per l’actual situació d’emergència sanitària pel coronavirus.

Caràtula del vídeo de presentació del llibre 'De les pedres en fan pans', publicat al canal de l'Ajuntament de Súria a YouTube.
Caràtula del vídeo de presentació del llibre 'De les pedres en fan pans', publicat al canal de l'Ajuntament de Súria a YouTube.