El butlletí municipal La Torre dedica el tema principal del seu darrer número a la resposta de Súria a la crisi del coronavirus

Última revisió 15-07-2020 12:41
15/07/2020

La resposta social, ciutadana i institucional de Súria a la crisi del coronavirus és el tema central del darrer número del butlletí municipal La Torre, que en els darrers dies ha estat distribuït per les llars de la vila. Aquest és el número 79 de la publicació, que enguany ha hagut d’alterar la seva periodicitat habitual a causa de la pandèmia.

Al butlletí municipal surienc s’hi destaca la reacció solidària contra la Covid-19, amb diferents iniciatives com la creació d’un grup de cosidores voluntàries de mascaretes, i l’impacte de la pandèmia en els serveis municipals. D’altra banda, la portada de La Torre aplega imatges sobre el seguiment del confinament en els barris de la vila.

En l’editorial d’aquest darrer número, l’alcalde Albert Coberó agraeix l’esforç solidari del voluntariat i de les empreses en aquesta difícil situació. Segons el batlle surienc, “la sensibilitat social ha de tornar a ser un dels pilars fonamentals de la nostra societat”.

Albert Coberó remarca que l’Ajuntament ha mobilitzat “tots els mitjans necessaris” per intentar pal·liar els efectes adversos de la pandèmia, i que seguirà treballant per intentar garantir “que superem aquesta etapa amb més garanties i més protecció social”.

Al mateix temps, l’alcalde de Súria adverteix que “no podem baixar la guàrdia i hem d’estar preparats i treballar units com un sol poble”, ja que les conseqüències de la crisi encara no s’han acabat.

La Torre també resumeix altres aspectes destacats de l’activitat municipal d’enguany i publica els habituals articles d’opinió dels grups polítics de la corporació (PSC, GIIS, ERC, aiS i JxS).

Comunicat de l’equip de govern municipal sobre l’ús de l’espai de Cal Pau

El butlletí surienc publica un comunicat de l’equip de govern municipal sobre l’ús de Cal Pau, en què s’aposta per un ús social i assistencial d’aquest cèntric espai, amb l’objectiu de “donar resposta a les necessitats de la vila en aquest àmbit, especialment posades de manifest durant l’emergència sanitària dels darrers mesos.”

L’equip de govern convida les entitats i els sectors socials a fer aportacions per contribuir a definir les futures funcionalitats sociosanitàries de Cal Pau per atendre les necessitats de les persones grans i dels col·lectius vulnerables.

En el comunicat també es defensa la construcció de la futura Biblioteca-Centre Cultural en el solar de l’antic cinema Califòrnia per motius tècnics, socials i econòmics, a més de tractar-se d’un projecte que formava part dels compromisos electorals dels socis de govern, referendats de forma molt majoritària en les darreres eleccions municipals.

  • Enllaç per descarregar el darrer número del butlletí municipal La Torre: Enllaç

Capçalera del bulletí municipal La Torre.
Capçalera del bulletí municipal La Torre.